Nieuws

Ledenbijeenkomst Vereniging Bedrijf & Historie bij Berenschot

Berenschot bestond vorig jaar 85 jaar! Een leeftijd waarop elk bedrijf trots zou mogen zijn. Een mooie reden om met onze leden op bezoek te gaan bij ons medelid.

Berenschot is begonnen in Twente in de textielindustrie en anno nu een breed adviesbureau in tal van sectoren en de overheid, werkend aan een breed scala aan opdrachten. Met ruim 450 medewerkers in Nederland en België.

Met plezier en trots werden wij ontvangen door Ludy Geut(voorzitter Stichting Voetsporen van Berenschot en voormalig directielid Berenschot) en nam ons mee in de rijke voetsporen van het Raadgevend Bureau Berenschot. Roeland Stolk, managing director Openbaar bestuur nam ons mee in de huidige bedrijfsvoering van Berenschot. Vervolgens brachten wij een bezoek aan twee ‘bioscopen’ met diverse filmpjes én werd er tekst en uitleg gegeven aan de imposante tijdlijn ” de Wand”. Na de mededelingen vanuit het bestuur van Vereniging Bedrijf & Historie door voorzitter Martin Gerssen, werd het tijd voor een afsluitende drankje.