Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst Vereniging Bedrijf & Historie

Op donderdag 18 januari, vond de VBH-nieuwjaarsbijeenkomst 2024 plaats. Ditmaal waren wij in het centrum van Amsterdam waar wij onder leiding van ons bestuurslid: Jaap Jan Mobron en stadsgids Arjan Vader een rondleiding kregen door het financieel Amsterdam. De weergoden waren ons dit keer gunstig gezind, met prachtig zonnig winterweer.

Na ontvangst met koffie en thee deed onze secretaris Ronald van der Heijde, kort het welkomstwoord. Vervolgens startte de rondleiding. Na de rondleiding werd het tijd voor de borrel in het bijzondere cafĂ© “De Blauwe parade”. De bijzondere band met het Hotel: “De Port van Cleve” en Heineken werd toegelicht door Demelza van der Maas (collection manager) bij Heineken.

Rondleiding door financieel Amsterdam

Secretaris Ronald van der Heijde heet iedereen welkom.

Demelza van der Maas verteld over Brouwerij de Hooiberg.