Nieuws

Uitnodiging van DEVENit voor een webinar ‘Beheren en presenteren van bedrijfshistorische collecties’.

Beste leden en donateurs,
Deze week in de schatkamer een uitnodiging van DEVENit voor een webinar ‘Beheren en presenteren van bedrijfshistorische collecties’.
Op dinsdag 11 april om 14:00 organiseren zij een webinar met als thema ‘Beheren en presenteren van bedrijfshistorische collecties’.  Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan de bedrijfshistorische collecties. De historie van een bedrijf is een waardevol instrument om hun verleden te begrijpen, identiteit te defenieren en toekomst vorm te geven. Tegelijkertijd liggen er allerlei kansen voor bedrijven om deze historie te gebruiken. Met dit webinar gaan zij in op deze kansen en geven we allerlei tips die kunnen helpen om deze collectie in kaart te brengen en te gebruiken. Met de hulp van gastsprekers Peter Glebbeek en Jan Cees Rutgers belooft dit een zeer nuttig en informatief webinar te worden.  De webinar duurt maximaal 60 minuten en deelnemen is gratis.
Klik hier voor aanmelden. Komt dit moment niet goed uit? Kies dan voor ‘Later terugkijken’ zodat DEVENit naloop de opgenomen sessie kan toesturen.
Goed weekend,

Bestuur Vereniging Bedrijf & Historie,

Jacoline, Jaap Jan, Vera, Ronald en Martin