Nieuws

Najaarsbijeenkomst bij Achmea

Afgelopen week organiseerden wij onze najaarsbijeenkomst bij Achmea. Wij werden hartelijk ontvangen door Wim Dral en zijn collega Carmen Timmer. Na ontvangst met koffie en taart in het congrescentrum van Achmea ging het programma van start. Na het welkomstwoord en mededelingen volgde de rondleiding door de tentoonstelling: De tijd vooruit.
De andere helft van de groep werd bijgesproken over de totstandkoming van de tentoonstelling door projectleider Marieke Hamming. Na een omwisseling van het programma volgde een plenaire sessie over digitalisering door Marieke Heurneman van Erfgoedhuis Utrecht. De bijeenkomst werd afgesloten in het Atrium waar ook de tentoonstelling zich bevindt. Een mooie inspirerende middag.

Poster levensverzekering
Wim Dral van Achmea neemt ons mee in de rijke historie van Achmea.