Nieuws

Jacques neemt afscheid

Per 1 februari jl. neemt Jacques van Gerwen afscheid als conservator economisch-historische collecties van het NEHA, na ruim 36 jaar. Al die tijd was Jacques een vaste waarde in het bedrijfshistorisch veld. Zijn pensioen heeft dan ook meer dan verdiend maar hij zal zeker gemist worden. Hieronder lees je Jacques’ afscheidsmail:

Beste mensen,

Voor mij is de tijd gekomen om het stokje over te dragen. Morgen, op 1 februari, stop ik met werken en ga ik met pensioen. Ruim 36 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij het NEHA/IISG. Ik heb goede herinneringen aan de prettige samenwerking met veel externe collega’s en relaties. Hiervoor wil ik jullie graag hartelijk bedanken. 

Een deel van mijn taken zal worden overgenomen door mijn collega Frank de Jong. Vanaf nu kun je over zaken die gaan over economisch-historische collecties contact met hem opnemen. Zijn emailadres is: fdj@iisg.nl De overige contactgegevens van het instituut blijven hetzelfde.

 Natuurlijk is het heel jammer dat de omstandigheden het op dit moment niet toelaten persoonlijk afscheid van jullie te nemen. Wellicht kan dit alsnog op een later moment. Ongetwijfeld gaan wij elkaar bij gelegenheid nog wel eens tegenkomen.

 Voor nu: hartelijke groet en voor de toekomst alle goeds.

 Jacques