Nieuws

Najaarsbijeenkomst bij Heineken Collection op donderdag 14 november 2019

Collectie manager Demelza van der Maas opende de bijeenkomst met een boeiende voordracht wat de werkzaamheden en taken van de Heineken Collection behelzen. Ook de samenwerking binnen het huidige bedrijf en dan vooral met de afdeling marketing en de Heineken Experience. Olaf Slijkhuis, digital asset curator bij de HCF, vertelde daarna over de mogelijkheden van de nieuwe website van de HCF.

Bente Spigt van het Nieuwe Instituut in Rotterdam gaf een interessante presentatie over dit instituut. Ook attenteerde zij op het belang van de hier aanwezige collecties voor VBH-leden. Daarna werd de aanwezigen in vier groepen rondgeleid door Demelza, Olaf, Marieke van Vlierden en Frédérique Urlings door de expositieruimte, het nieuwe depot en konden we deelnemen aan een bierproeverij.

De zeer geslaagde middag met een grote opkomst werd afgesloten met een drankje en hapje.