Nieuws

Bijeenkomst op vrijdag 20 september 2019 bij Widenhorn in Rhoon

VBH-lid Widenhorn bestaat in 2019 100 jaar. Anco Euser heeft op 20 september VBH-leden en donateurs ontvangen om dit jubileum te vieren.

Op vrijdag 20 september vierde VBH-lid Widenhorn het 100-jarig bestaan. Bij die gelegenheid werd het predikaat hofleverancier verleend. De VBH vierde op deze dag mee. Na de ontvangst werd een voordracht gegeven door Bert Euser over de geschiedenis van Widenhorn. Tevens werd een jubileumboek gepresenteerd: Op zoek naar de ziel van de zaak, geschreven door Bert Euser. Daarna volgde een rondleiding door het bedrijfsmuseum. De geslaagde middag werd afgesloten met een drankje en een hapje.

Anco Euser van Widenhorn biedt het jubileumboek aan voor VBH-leden en donateurs voor Euro 40,00 inclusief verzendkosten. Bij bestelling de kortingscode VBH2019 gebruiken. Als je het boek zelf in Rhoon ophaalt, kun je een rondleiding door het bedrijfsmuseum krijgen.

zie: http://www.widenhorn.nl/Nieuws/Nieuws_2019_Honderdjarig_familiebedrijf_Widenhorn_benoemd_tot_hofleverancier.html