Disclaimer

Disclaimer Vereniging Bedrijf & Historie

Vereniging Bedrijf & Historie bestaat uit leden welke een deel van hun collectie tonen op onze website. Onze leden hebben hun uiterste best gedaan om bronnen en rechthebbenden van het hier getoonde materiaal te achterhalen. Indien materiaal staat getoond waarvan u (mede)rechthebbende bent en u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, of waar u geen toestemming voor hebt verleend, wij komen graag met u in contact.

Auteursrecht

Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht. Het is niet toegestaan deze informatie over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende leden van Vereniging Bedrijf & Historie. U kunt contact opnemen met desbetreffend lid voor nadere informatie over het gebruik van hun materiaal. De contactgegevens vindt u op de ledenpagina.

Beeld

Van veel, met name historisch (beeld-)materiaal zijn de rechthebbenden niet meer te achterhalen. Mocht u informatie hebben over de herkomst van beelden op onze site, dan houden wij ons aanbevolen en geven wij dit door aan onze leden. Zo nodig plaatsen zij dan bronnen bij de beelden of gaan wij, in geval een beeld onder een betaalde licentie valt, over tot verwijdering van het beeldmateriaal.

Andere website(s)

Op deze website zijn verschillende links naar andere websites te vinden. Vereniging Bedrijf & Historie is niet aansprakelijk voor de inhoud van die websites en/of de manier waarop deze websites omgaan met (persoons)gegevens. Bij twijfel raadt Vereniging Bedrijf & Historie u dan ook aan op de bewuste sites (Ledenpagina) het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden te lezen.